A Coop Kápolna Zrt. 2014 óta várja vásárlóit Heves megyében a legnagyobb hazai élelmiszer kereskedelmi üzletcsoport tagjaként, ezen belül a Tisza-Coop Zrt. regionális partnereként.

A társaság jelenleg 13 településen 18 élelmiszer üzletet és saját Sütőüzemet üzemeltet amellyel nem csak üzlethálózatát, hanem több megyei közintézményt illetve vevőpartnert is kiszolgál.

A cég jogelődje Áfész Kápolna néven több mint 60 éve állt és ma már megújulva áll a lakosság ellátásának szolgálatában.

Elkötelezett hívei vagyunk a vásárlói kiszolgálás színvonalának emelése mellett. Ennek elismeréseként cégünk 2011-ben elnyerte a Heves Megyei és Iparkamara Korrekt Partner védjegyét minden üzleti egységére.

A  cég több mint 150 embernek teremt munkalehetőséget Heves megyében. Elsősorban magyar gyártású termékeket és a megyei partnercégek (Pl: Egertej, Egri Malom, Pásztorhús) által forgalmazott termékek értékesítésében vesz részt, segítve és kiszolgálva a helyi lakosság igényeit erősítve ezzel a lokálpatriotizmust.

Működési területünk Abasár, Markaz, Domoszló, Kisnána, Visonta, Halmajugra, Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kompolt, Kál, Nagyút településekre terjed ki.

2018-ban bővítettük saját Sütőüzemünket, amely elsősorban saját bolthálózatunkat és a megyében működő közintézményeket látja el sütőipari termékekkel.

A Coop integrált informatikai rendszer alkalmazása mellett a Coop Klub törzsvásárlói pontgyűjtő rendszer tagjai vagyunk. Társaságunk civil szervezetek, iskolák, egyesületek támogatásával is hozzájárul az elsősorban helyi kezdeményezésekhez, segíti munkájukat és céljaik megvalósítását.